Verzending & levertijden

Levertijden

Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Bij ieder product wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Hieronder vind u een overzicht van de meest gebruikte indicaties:

Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden:
Wanneer u voor 12 uur besteld en betaald, dan wordt u pakket vandaag nog verzonden. Normaal gesproken verzenden wij dit via PostNL en wordt het pakket dus de volgende dag bezorgd binnen Nederland. Verzending naar België duur meestal 1 á 2 werkdagen.

1-2 werkdagen:
Wanneer aangegeven wordt dat de levertijd een x aantal werkdagen is kan dit diverse redenen hebben. Het kan zijn dat het product op dat moment door ons nabesteld en binnen de aangegeven termijn weer verzonden kan worden. Optie 2 is dat het een groot product betreft wat alleen per koerier of transportbedrijf verzonden kan worden, dit duurt langer dan standaard pakketjes. Optie 3 is dat het een van onze eigen producten betreft, deze worden dan binnen het aangegeven aantal dagen voor u gemaakt en bezorgd.

Op aanvraag:
Wanneer aangegeven wordt dat een product op aanvraag leverbaar is, komt het omdat de exacte levertijd op dat moment niet bekend is, of moeilijk is aan te geven. Het kan hier gaan om eigen producten die ingepland moeten worden voor productie, of om producten waarvan de levertijd bij onze leveranciers op dat moment niet bekend is. In sommige gevallen is het product desondanks binnen enkele dagen leverbaar, maar het kan ook zijn dat het om enkele weken gaat. Wilt u meer weten stuur ons dan even een mail en wij geven u z.s.m. een indicatie van de te verwachten levertijd.

Alle levertijden gelden als indicatie en wij streven ernaar om deze altijd te halen. Echter kan het gebeuren dat een pakket onverhoopt toch later wordt bezorgd. Daarnaast geldt de levertijd voor de huidige voorraad, besteld u bijvoorbeeld 9 skydancers, maar zijn er nog maar 8 op voorraad, dan zal de levertijd voor de 9e skydancer mogelijk langer zijn. Wilt u grote aantallen bestellen, neem dan contact met ons op voor de exacte levertijden.

Verzending van je bestelling

Producten die u besteld bij Hogty worden verzonden via PostNL pakketservice. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren, dit gebeurt vaak al dezelfde dag wanneer je voor 12 uur besteld. Een indicatie van de levertijd staat altijd vermeld bij ieder product. Bekijk de actuele status van je bestelling door in te loggen met je account.

PostNL verzorgt de bezorging zes dagen per week. Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert PostNL het de volgende dag nogmaals af te leveren.

Wanneer aflevering niet mogelijk is laat PostNL een bericht achter in je brievenbus waarop staat waar je de zending kunt afhalen. Het pakket blijft hier drie weken liggen. De bestellingen zijn online te volgen via www.tracktrace.nl i.c.m. de pakketcode die je van ons ontangt na verzending van jou bestelling.

De enige uitzondering hierop is bezorging van grotere pakketten zoals attracties, speelhuisjes en trampolines. Deze zijn te zwaar voor PostNL en worden door een koerier of onze eigen bezorgservice gebracht. Dit is doordeweeks, u kunt eventueel bij uw bestelling aangeven welke dag(delen) dit u het beste uitkomt.

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland is vanaf 50 Euro gratis! Voor bestellingen met een waarde onder de 50 Euro rekenen we 5 Euro aan verzendkosten. Buiten Nederland rekenen wij een variabel verzendbedrag afhankelijk van het te versturen product en de locatie.

Woon je buiten Nederland, neem dan contact met ons op voor een inschatting van de verzendkosten en levertijd.

Niet leverbare artikelen

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug naar je bankrekening.

Adres wijzigen

Indien je je adresgegevens nog wilt wijzigen na een bestelling vragen wij je zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Zolang je bestelling nog niet bij ons weg is kan het adres uiteraard nog worden aangepast. Als bezorging niet mogelijk is doordat je verkeerde adresgegevens hebt ingevuld wordt de bestelling door PostNL weer retour gestuurd. Zodra de retourzending is ontvangen krijg je het aankoopbedrag minus de verzend- en retourkosten binnen 7 dagen op je rekening teruggestort.