Ruilen & retourneren

Spijt van je bestelling? Bij hogty.com lossen we dat graag samen met je op. Je kunt je standaard artikelen binnen 14 dagen na ontvangst altijd ruilen of retourneren. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ook artikelen die op maat zijn gemaakt kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Voor het ruilen en retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, of beschadigd.
  • Het artikel zit nog in de originele verpakking. 
  • Het artikel was niet afgeprijsd.
  • Het artikel is geen maatwerk.

Ruilen

Heb je per ongeluk het verkeerde besteld en wil je het omruilen voor een ander product? Op Hogty.com kun je altijd ruilen. Stuur ons een email en vermeld daarin welk product je besteld hebt, waarom je het wilt ruilen en waartegen je het wilt ruilen. Wij mailen je dan alle benodigde informatie om het product terug te sturen, sturen je het product dat je liever wilt op en vereffenen eventuele betalingsverschillen. Voor het ruilen van een product gelden de voorwaarden zoals hierboven genoemd.

Retourneren

Heb je iets gekocht waar je spijt van hebt en wil je je geld terug? Ook dat is mogelijk. Mail ons welk product wilt terugsturen en we sturen je alle informatie voor het retourneren van het product. Wij zullen na het ontvangen van het product je geld retour storten. Voor het retourneren van een product gelden de voorwaarden zoals hierboven genoemd.

Retourneren is alleen mogelijk per post naar het retouradres:

Hogty.com
Zandweg 1
4181PL Waardenburg
Nederland