Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Skydancers met haar

11 februari 2016 09:47:05 CET

Een klant vroeg ons of we ook skydancers met haar hadden? Niet standaard, maar dat kan geregeld worden natuurlijk. Gisteren zijn ze opgestuurd, dus binnenkort zie je deze jongens misschien wel ergens staan headbangen.

Wenst u ook een aangepaste skytube of skydancer? Stuur ons dan een email voor een offerte op maat.

Skydancer met haar

Geplaatst in Nieuws door Giel Traxel

Skydancers als vogelverschrikker of dansleraar

15 oktober 2015 10:05:32 CEST

Skydancers als vogelverschrikker
Skydancers worden vaak gebruikt om aandacht te trekken, maar kunnen ook als vogelverschrikker gebruikt worden! Verschillende kersenbogerds zijn afgelopen jaar weer uitgerust met skydancers die al dansend in de lucht de vogels bij de kersen weg moesten houden.

Skytubes als duiventrainer
Daarnaast zijn er ook duiventrainers die een skytube op min of meer dezelfde manier gebruiken. Duiven moeten trainen door zo lang mogelijk in de lucht te blijven, zodat zij later grote afstanden kunnen vliegen. Om te zorgen dat de duiven weer gaan vliegen wanneer ze even in hun hok gaan zitten rusten, gebruiken duiventrainers een skytube die ze even kort aanzetten. Hierdoor vliegt de duif meteen weer op en traint zijn vleugels weer verder.

Skydancer als dansleraar
Dan is er nog een laatste groep hobbyisten die ook gebruik maakt van skydancers: dansers. Uitleggen is lastig, maar een beeld zegt meer dan duizend woorden:

Geplaatst in Nieuws door Giel Traxel

Vakantie sluiting

6 augustus 2015 11:16:01 CEST

Bijna vakantie! Vanaf maandag 10 augustus t/m vrijdag 21 augustus is Hogty gesloten. U kunt wel bestellingen plaatsen, deze worden op 24 augustus verwerkt.

Bestel voor aankomend weekend en uw bestelling wordt gegarandeerd nog voor de sluiting verzonden.

De telefoon en mail worden vanzelfsprekend ook minder beantwoord, alhoewel er misschien af en toe toch even terug wordt gemaild..

Prettige vakantie.

Vakantiesluiting Hogty

Geplaatst in Nieuws door Giel Traxel

Skilopen te koop

22 april 2015 08:49:05 CEST

Vanaf heden zijn bij Hogty de bekende loopski's te koop. Het bekende zeskamp spel wordt veel gebruikt door verhuurders en vanwege de grote vraag hebben we besloten om ze in ons assortiment op te nemen.

De ski's worden op bestelling voor je gemaakt en je kunt kiezen uit 24 of 6-persoons ski's. Standaard worden de ski's blank gelakt, maar een kleur naar keuze is ook mogelijk. Bekijk alle ski's of neem contact met ons op voor meer informatie.

Skilopen te koop

Geplaatst in Nieuws door Hogty

#Dagdeal

3 februari 2015 16:08:39 CET

#Dagdeal

Vanaf morgen loopt er bij Hogty een nieuwe actie, namelijk de #Dagdeal. Iedere dag een andere scherpe deal. We zoeken iedere dag 1 product uit in ons assortiment en je krijg 24 uur lang een dikke korting. De producten worden dagelijks bekend gemaakt via sociale media. Wil je niks missen? Volg ons dan op Twitter, Facebook of Linkedin en profiteer iedere dag van de Hogty #dagdeal!

Geplaatst in Nieuws door Giel Traxel

Quick Feet voetbal trainers

29 januari 2015 15:34:28 CET

We hebben de producten van Quick Feet al enige tijd op onze website, maar vandaag hebben we daar twee filmpjes aan toegevoegd. Namelijk van de Quick Feet Trainer en Quick Feet Coach. Dit zijn 2 varianten van het Quick Feet voetbal trainings programma. Bij Quick Feet Trainer speel je zelf de bal van cijfer naar cijfer, of je kunt door een ander gecoached worden op welk nummer je moet richten. Bij Quick Feet Coach is er een module inbegrepen welke opdrachten geet. Er is ook nog een Quick Feet Vision, hierbij worden de nummers op een display getoond, deze kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld.

Quick Feet Trainer

Quick Feet Coach

Geplaatst in Nieuws door Giel Traxel

Skytubes.nu vernieuwd

2 januari 2015 15:14:09 CET

In het laatste kwartaal van 2014 heeft Hogty Skytubes.nu overgenomen van Hogo Veghel en aan het begin van 2015 vind u daarom onze nieuwe site op www.skytubes.nu.

Niet alleen een nieuwe ontwerp, maar vanaf nu worden alle bestellingen vanaf 50 Euro gratis verzonden. Dit betekent dat alle skytubes en skydancers gratis thuisbezorgd worden. Daarnaast hanteren wij nog steeds de laagste prijsgarantie, dus vind u ergens een goedkopere skytube of skydancer? Neem contact met ons op en wij bieden een betere deal!

Skytubes.nu

Geplaatst in Nieuws door Giel Traxel

We hebben een blog!

3 november 2014 12:00:00 CET

Hogty blog!Het is nog een beetje leeg, maar vanaf nu gaan we druk aan het bloggen. Vaak hebben we namelijk te weinig ruimte voor uitleg over spellen, leuke updates of andere dingen die ons interesseren, die vind je vanaf vandaag op ons eigen blog. Ben je een van de eerste die dit leest? Thanks, maar binnenkort volgt pas de echt nuttige informatie!

Tags:

Geplaatst in Nieuws door Giel

Opblaasbare kunst

6 augustus 2013 08:49:00 CEST

Vandaag was kunstenaar Robert Roelink bij ons om blowers te kopen voor zijn kunstwerken. Hij blaast ook dingen op, maar dan net even wat anders als onze skytubes en opblaasbare frietjes.

Nieuwsgierig geworden door het onderstaand plaatje? Bekijk dan eens meer op www.robertroelink.com.

Robert Roelink kunst

Geplaatst in Nieuws door Hogty
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina