Betaalmogelijkheden

Hogty.com biedt u verschillende manieren van betalen. Onderstaand vind u deze manieren en extra informatie hierover. Wij adviseren u te betalen via iDeal, Mr Cash of PayPal voor de snelste afhandeling van uw bestelling.

Overboeking

Als u via overboeking besteld dan kiest u deze optie in het afrekenscherm. Vervolgens maakt u het bedrag van de order over op ons IBAN rekeningnummer: NL15RABO0325291128 t.n.v. Hogty.com en met vermelding van uw ordernummer. De bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Let op: wanneer u geld overmaakt kan het een dag duren voor dit op onze rekening staat, hierdoor loopt uw bestelling mogelijk ook een dag vertraging op.

iDeal

Uiteraard kunt u op Hogty.com betalen met iDeal. Hierbij betaalt u via uw vertrouwde bank en wordt de betaling direct verwerkt. Wij werken voor betaling met iDeal samen met Targetpay, naast onze naam ziet u dus ook die van Targetpay op uw afschrift. Voor meer informatie over betalen via iDeal klikt u hier.

Let op, met iDeal kunt u betalen als u een Nederlands factuur adres opgeeft!

Bankcontact / Mister Cash

Uiteraard kunt u op Hogty.com betalen met Bankcontact of Mister Cash. Hierbij betaalt u via uw vertrouwde bank en wordt de betaling direct verwerkt. Wij werken voor betaling met Mister Cash samen met Targetpay, naast onze naam ziet u dus ook die van Targetpay op uw afschrift.

Paypal

Paypal is een makkelijke manier van betalen via een online acount. Het ondersteund betaling via uw bankrekening of een creditcard. Meer weten over PayPal, klik hier.

Creditcard

Wilt u met uw creditcard betalen? Dat kan, wij accepteren alle gebruikelijke credit cards zoals Visa, Mastercard en American Express creditcards via Paypal.