Kamelen race

Bij het zeskamp spel kamelen race gaat het erom wie het snelst met een emmer water op zijn rug over een vooraf uitgezet parcours kruipt. Al het water dat uit de emmer klotst telt natuurlijk niet mee in de einduitslag!
Excl. BTW: € 50,00 Incl. BTW: € 60,50

Availability: In backorder

Levertijd: 3-4 werkdagen
 • Product beschrijving

  Kamelen race is een zeskamp spel dat perfect is voor de warme dagen. Zet een parcours, bijvoorbeeld een slalom met pionnen op een zachte ondergrond van bijvoorbeeld zand of gras. De spelers doen de emmerhouder van de kamelenrace om hun middel, dit gaat snel en eenvoudig door de grote klittenbandstrips op de kamelen race. De spelers kruipen daarna zo snel mogelijk over het parcours, zonder water te knoeien! Degene die het snelst de juiste hoeveelheid water heeft overgebracht naar de finish wint!

  Dit kamelenrace zeskamp spel bestaat uit een emmerhouder van PVC doek, deze is makkelijk om te doen door middel van klittenbandstrip die om het lichaam heen worden gedaan. Daarbij hoort een emmer die in de houder past. Het kamelenrace wordt standaard geleverd in rood of blauw. Wilt u het spel in een andere kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Is het te koud om de kamelenrace met water te spelen? Denk dan eens aan ballen, bijvoorbeeld ping pong ballen of ballenbad ballen zijn zeer goed geschikt als alternatief voor het water.

  Materiaal: PVC doek
  Inclusief emmer
 • EAN: zk.122
  Artikelnummer: Nee
  Gewicht: 1.0000
  Kleur: Nee
  Materiaal: Nee
  Merk: Inflatability
 • Misschien ook interessant